Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Societatea noastra se angajează să protejeze intimitatea clienților săi și își ia foarte în serios responsabilitatea privind securitatea informațiilor clienților. Vom fi clari și transparenți cu privire la informațiile pe care le colectăm și la ceea ce vom face cu aceste informații. De asemenea ne asumam responsabilitatea de a nu vinde, instraina sau face publice bazele de date ale siteului nostru, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate. 
Datele personale, ale cumparatorilor, retinute de catre site-ul nostru vor fii folosite strict in scopul de intocmi acte necesare unei tranzactii, transport, studii de marketing in cadrul companiei noastre, trimiterii de informatii legate de oferte, promotii, preturi, site, vouchere cadou si alte informatii utile strict din cadrul societatii noastre. 
Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dvs. care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dvs., datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dvs. pe site-ul nostru.
Putem colecta date personale de la dvs. atunci când postati o comanda la noi, când creați un cont, cand va abonati la newsletter, sau când ne contactați.
Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:
a.    Numele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon;
b.    Istoricul comenzilor dvs.(produse achiziționate, prețuri, moduri de plată);
c.    Informațiile pe care le furnizați despre preferințele dvs. în momentul comenzii sau in contul dvs.;
d.    Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
e.    In anumite situații, putem colecta datele clienților și prin mijloace automate. De exemplu, date personale pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor, atunci când clientul interacționează cu reclamele și aplicațiile mobile sau când vizitează site-urile web și alte sisteme informatice ce se afla in legatura cu noi. Datele astfel colectate pot include: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, locația geografică, adrese URL de redirecționare, informațiile despre acțiunile întreprinse sau despre interacțiunea cu noi.
Datele dvs. pot fi utilizate în următoarele scopuri:
a.    Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a onora comanda  dvs., inclusiv modificările solicitate legate de comenzi;
b.    Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări: vă trimitem informații în legătură cu produsele pe care le-ați solicitat și orice modificări ale disponibilitatii, caracteristicilor, etc. Informațiile nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
c.    Folosim informațiile dvs. de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
d.    În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dvs. pentru a rezolva o dispută sau o revendicare.
e.    Securitate, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dvs. autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
f.    Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dvs. pentru a gestiona relația noastră cu dvs. ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dvs. cu noi; 
g.    Pentru a furniza produse personalizate: folosim datele dvs. pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după finalizarea comenzii dvs.;
h.    Marketing: din când în când, este posibil sa va contactam cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări, in sectiunea newsletter.
Vom procesa datele dvs. personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dvs. personale.
În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dvs. personale pentru a le putea introduce în sistemul de contabilitate si in legatura cu firmele de curierat(Urgent Cardus, Fancourier, DPD)
Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor. Astfel, copiii sub 16 ani nu vor putea deschide un cont pe site-ul nostru. Vom șterge orice cont creat de un copil sub 16 ani, de îndată ce ne este adus la cunoștință acest lucru.
Nu vom păstra datele dvs. mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.
Atunci când nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dvs. personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dvs. sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.
Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dvs. personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale.
Este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dvs. unor terțe părți de încredere în scopurile stabilite în această Politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația UE privind normele de protecție a datelor. 
Datele dvs. personale pot fi comunicate altor companii din grupul nostru. De asemenea, putem împărtăși datele dvs. personale cu următoarele terțe părți în scopul descris în această Politică de confidențialitate:
a.    Autoritățile guvernamentale, organismele de aplicare a legii, autoritățile de reglementare pentru a respecta cerințele legale;
b.    Companiile de curierat partenere ce trebuie să furnizeze serviciile pe care le-ați solicitat, cum ar fi Urgent Cargus, Fancourier, DPD;
c.    Furnizorii de servicii de încredere pe care îi folosim pentru a ne gestiona afacerea, cum ar fi societatea care ofera serviciile de contabilitate, furnizorii de servicii de cloud;
d.    Companiile de carduri de credit și de debit care vă facilitează plățile către noi și de screening antifraudă, care ar putea necesita informații pentru a procesa plata sau a asigura securitatea operațiunii dvs. de plată;
e.    Consultanți sau parteneri externi care oferă asistență societății (de ex. avocați externi)
f.    Partenerii noștri de încredere terți auxiliari (identificați pe site-ul nostru) care oferă produse și servicii legate de vanzari pentru site-ul nostru: Dacă alegeți să cumpărați produsele sau serviciile noastre oferite de terțe părți pe site-urile proprii, cum ar fi Compari.ro, Allshops.ro, Shopmania.ro, Cauti.ro, Price.ro, Bizoo.ro, ați putea fi client al nostru și al acestor terțe părți, iar noi și partenerii noștri putem colecta și împărtăși informații despre dvs., cum ar fi detaliile de contact și informațiile dvs. de facturare. Nu suntem răspunzători pentru utilizarea de către terți a datelor dvs. personale atunci când o astfel de utilizare este permisă pentru propriile lor scopuri. Vă rugăm să consultați politicile acestora de confidențialitate pentru informații suplimentare.
g.    Afiliați: datele personale pot fi comunicate societăților afiliate, în scopul desfășurării activităților curente și de afaceri
Ca regulă, noi nu vom comunica datele personale ale clientului unei terțe părți care intenționează să le utilizeze în scopuri de marketing direct.
Toate datele colectate la înregistrare în secțiunea Contul meu vor fi procesate în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate.
Înțelegem importanța luării unor măsuri suplimentare pentru protecția intimității și siguranța copiilor.
Atunci când utilizarea datelor dvs. personale se bazează pe acordul dvs., aveți opțiunea de a vă retrage consimțământul de prelucrare și de a șterge datele dvs. personale în orice moment făcând clic pe butoanele „ștergere” din contul dvs.
Păstrăm informațiile dvs. personale cuprinse în contul dvs atâta timp cât dețineți contul. Rețineți că perioadele generale de păstrare se aplică tuturor datelor personale pe care le colectăm pentru a finaliza o comanda a dvs., sau pentru că avem o obligație legală de le procesa. 
Utilizăm un software pentru a monitoriza traficul clientului și utilizarea paginii de internet pentru a ne ajuta să dezvoltăm designul și configurația paginilor de internet. Acest software nu ne permite să captăm informațiile personale ale clientilor.
În anumite circumstanțe, prin lege aveți dreptul:
Să solicitați informații despre faptul că deținem informații personale despre dvs. și, dacă da, despre ce informații este vorba și de ce le deținem/folosim. 
Să solicitați accesul la informațiile dvs. personale (cunoscută sub denumirea „solicitare de acces persoană vizată”). Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă le procesăm în mod legal.
Să solicitați corectarea informațiilor personale pe care le deținem în legătură cu dvs. Acest lucru vă permite să corectați orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs.
Să solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm informațiile personale acolo unde nu există motive întemeiate pentru a continua să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile dvs. personale în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a vă opune prelucrării (a se vedea mai jos).
Să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. personale în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cel ale unei terțe părți) și există ceva despre situația dvs. specifică care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing direct.
Să vă opuneți cu privire la luarea automată a deciziilor, inclusiv analiza profilului, adică să nu faceți obiectul niciunei decizii automate prin utilizarea informațiilor dvs. personale sau a analizei profilului dvs.
Să solicitați restricții în ceea ce privește procesarea informațiilor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea informațiilor personale despre dvs., de exemplu, dacă doriți ca noi să stabilim acuratețea sau motivul procesării acestora.
Să solicitați transferul informațiilor dvs. personale într-o formă electronică și structurată către dvs. sau către o altă parte (cunoscută în mod obișnuit ca drept la „portabilitatea datelor”). Acest lucru vă permite să preluați datele dvs. de la noi într-un format utilizabil electronic și să vă puteți transfera datele către o altă parte într-un format utilizabil electronic.
Să vă retrageți consimțământul. În circumstanțele limitate în care ați dat acordul dvs. pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dvs. personale într-un anumit scop, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dvs. în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.
Dacă doriți să exerciți oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți o cerere completata online la sectiunea Contact, sau să trimiteți un e-mail, sau o scrisoare la adresa noastra postala. Dreptul de dezactivare se poate exercita si prin urmarea instrucțiunilor pentru dezactivare din comunicările de marketing relevante, sau in cont se pot modifica preferințele de activare/dezactivare din secțiunea relevantă de editare a contului.
Clientul va primi în continuare comunicări administrative de la noi, precum confirmări ale comenzilor sau notificări cu privire la activitățile din contul său (de ex. confirmări de cont și modificări de parolă), chiar dacă renunță la primirea comunicărilor de marketing.
Este posibil să trebuiască să solicităm informații specifice pentru a vă confirma identitatea și pentru a vă asigura dreptul de acces la informații (sau pentru a vă exercita celelalte drepturi). Aceasta este o altă măsură de securitate adecvată pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească.
În cazul clienților persoane juridice, în scopul prelucrării datelor personale ale utilizatorilor săi conform celor menționate mai sus, vom obține acordul expres al titularului de cont pentru tipurile de prelucrări de date personale sau pentru categorii de date personale pentru care legea impune o asemenea condiție. în acest sens, clientul persoană juridică se obligă ca înainte de a transfera date personale ale utilizatorilor și ale persoanei de contact către noi, să obțină consimțământul acestora pentru prelucrările efectuate de către noi în executarea contractului și pentru prelucrările de date menționate în articolele anterioare. Transferând datele personale ale utilizatorilor și ale persoanei de contact către noi, clientul persoană juridică atestă că a fost obținut consimțământul utilizatorilor și al persoanei de contact pentru prelucrarea datelor lor personale de către noi conform prevederilor de mai sus și își asumă întreaga responsabilitate în legătură cu aceasta.
Toate datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor din Romania si UE. 
Politica noastră de confidențialitate se poate schimba din când în când, iar orice modificare a declarației vă va fi comunicată printr-un e-mail sau printr-o notificare pe site-ul nostru.

Politica de utilizare a cookie-urilor
Această pagină de internet folosește module cookie pentru a ne permite să îmbunătățim serviciile pe care vi le oferim și să furnizăm anumite funcții pe care le puteți găsi utile. Acestea pot include module cookie ale partenerilor media și de publicitate care sunt salvate pe dispozitivul dvs. atunci când vizitați pagina noastră sau aplicația.
Modulele cookie sunt fișiere text mici care sunt transferate pe hard drive-ul computerului dvs. prin browserul web pentru a ne permite să vă recunoaștem browserul și a ne ajuta să monitorizăm vizitatorii paginii noastre de internet; astfel, acestea ne permit să înțelegem mai bine produsele și serviciile care vi se potrivesc cel mai bine. Un modul cookie conține datele dvs. de contact și informații care ne permit să vă identificăm computerul atunci când ne răsfoiți pagina, pentru a vă ajută să finalizați comanda. Majoritatea browserelor web acceptă automat modulele cookie, dar, dacă doriți, puteți schimba aceste setări de browser acceptând, respingând și ștergând module cookie. Secțiunea „Ajutor” a barei de instrumente din majoritatea browserelor vă va spune cum să împiedicați acceptarea de modulelor cookie noi de către browser, cum să setați browserul să vă înștiințeze când primiți un modul cookie nou sau cum să dezactivați complet modulele cookie. Dacă alegeți să modificați aceste setări, este posibil să constatați că anumite funcții și caracteristici nu vor funcționa conform așteptărilor. Modulele cookie pe care le folosim nu detectează nicio informație stocată pe computerul dvs.
Pentru anumite activităţi de bază este nevoie de cookie-uri. De exemplu, folosim cookie-uri pentru păstrarea produselor în coşul de cumpărături, chat în timp real, analiza vizitatorilor, folosind software-ul Google Analytics, colectăm date anonime despre vizitele pe site-ul nostru, cum ar fi paginile vizualizate, pentru a păstra preferinţele tale şi pentru a îţi oferi conţinut şi publicitate. 
Prin aceste cookie-uri sunt reţinute preferinţele fiecărui utilizator pe site, astfel încât nu mai este necesară setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
Informaţiile dobândite prin intermediul cookie-urilor sunt anonime şi nu vor fi legate de datele cu caracter personal. Nu trimitem aceste informaţii către nici o parte terţă pentru uzul ei independent.
Dacă vrei să blochezicookie-urile, unele funcţionalităţi ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncţionalităţi sau erori în folosirea site-ului nostru.
Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar ai posibilitatea să modifici setările pentru a bloca unele sau toate cookie-urile, iar dacă te razgandesti poti să accepţi din nou cookie-urile.


Pretul produselor

     Toate preturile afisate pe site-ul www.XenonCenter.ro sunt exprimate in RON si contin toate taxele. Orice comanda plasata prin intermediul www.XenonCenter.ro, telefonic sau la adresa de e-mail, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare. Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.


Livrarea produselor

        Livrarea produselor catre dumneavoastra se face prin curierat rapid. Pentru a ne asigura ca procesul de livrare se face in bune conditii si la termenele specificate, am incheiat contracte cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat rapid, si anume Urgent Cargus.
        Costul unei expeditii de 1kg este 15 lei cu Urgent Cargus, pentru localitatile din zonele fara kilometri suplimentari. Pentru coletele mai grele se plateste 1 leu pentru fiecare kg in plus, iar pentru cele ce se vor livra in zone cu kilometri suplimentari se mai adauga 5 lei/expeditie.
        Termenul de livrare de regula este de 24 -48 ore sau 1-2 zile lucratoare.
        Toate comenzile efectuate pe www.XenonCenter.ro se confirma telefonic inainte de expediere.


Plata produselor

    Plata produselor se poate face la primirea coletului, ramburs - fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra.


Pozele de prezentare

    Am incercat ca pozele postate pe site sa prezinte, intocmai produsul la care acestea fac referire. Atunci cand apare modelul nou pentru un produs, se poate intampla, ca pana reusim sa updatam pozele sa existe unele diferente, dar acestea sunt in general ale cutiilor de prezentare.


Politica de returnare


     Conform legislatiei in vigoare din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile de la livrare. Legislatia se aplica doar persoanelor fizice si acestea au dreptul returneze fara invocarea vreunui motiv.
   Potrivit O.U.G 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris www.XenonCenter.ro ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
     Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:
Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile de la primirea coletului.
Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.
Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare.
Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client.
     In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail la adresa contact@XenonCenter.ro pentru a stabili detalile de returnare.
     Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 7 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar.

 
Abonarea si dezabonarea la newsletter

     Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului XenonCenter.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:
Toate mesajele pe care le veti primii de la XenonCenter.ro sunt ca urmare a abonarii d-voastra la newsletter si intreg continutul mesajului este proprietatea XenonCenter.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si siteul.
Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar d-voastra aveti oricand posibilitatea de a va dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.
Trimiterea de catre abonatii la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la XenonCenter.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la XenonCenter.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic.

Functionarea siteului


     Dat fiind faptul ca siteul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata XenonCenter.ro nu raspunde de continutul sau natura siteurilor la care se ajunge prin legaturi de pe siteul www.XenonCenter.ro .


Comentariile utilizatorilor

     Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.
     XenonCenter.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.
     XenonCenter.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre XenonCenter.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.


Raspunderi asumate

      XenonCenter.ro nu este responsabila de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.
      XenonCenter.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.
      XenonCenter.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul siteului.
     Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. 
     Preturile  produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.
     Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.
    In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.
     In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoarea a produselor, XenonCenter.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.


Garantii

      Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului/importatorului. Produsele comercializate de noi sunt produse cu durata medie de utilizare situata intre 30 de zile si un an, iar garantia se acorda in conformitate cu aceasta durata. Pentru informatii detaliate in legatura cu termenul exact de garantie pentru fiecare produs, va rugam sa cereti detalii in momentul comenzii.

     Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Repratiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.


Dispozitii finale

     Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.